bg header new

logo HBO 2

Huurders Informatie Jaargang 14, nr. 1 juli 2019 komt naar u toe.


Het is altijd een behoorlijke klus gebleken om het zogenaamde “vakantienummer” van Huurders Informatie, ons contact- en informatieblad voor de huurders van Bergopwaarts, op tijd gereed en in de brievenbus van alle huurders van Bergopwaarts te krijgen.

Vooral met de temperaturen van de laatste weken en enige fysieke problemen bij de redactie zorgden voor wat hoogspanning. Maar………………… het is gelukt. Deze week valt bij alle huurders van Bergopwaarts Huurders Informatie in de brievenbus of op de deurmat.

We hebben weer wat interessant leesvoer voor de vakantie voor u verzameld en schrijven over de Energie Prestatie Vergoeding (EPV), over het afscheid van de woningen aan het Christinaplantsoen in Deurne-Zeilberg, over het feit dat we zeer positief genoemd worden in het Handboek voor Huurdersorganisaties van de Woonbond, over wat u als huurder eventueel aan moet met klachten en geschillen met Bergopwaarts, over de Energietransitie, over de huurmaatregelen in 2019 en we laten u ook zien wat onze bestuursleden hebben uitgevoerd in het eerste halfjaar van 2019.

Genoeg stof om u op de hoogte te stellen van vanalles wat met het huren van uw woning te maken heeft. Wij hopen dat deze papieren informatie door u op prijs wordt gesteld. Eventuele op- en of aanmerkingen op uitvoering en inhoud van Huurders Informatie van u stellen wij op prijs en vernemen wij graag van u.

Prettige vakantie toegewenst van alle bestuursleden van HBO De Peel!!

­