bg header new


DafJ6QNW0AE5QT4Heeft u een huurverhogingsvoorstel ontvangen die per 1 juli in gaat? Dan heeft u nog twee weken de tijd om bezwaar te maken. Dit bezwaar moet namelijk voordat de huurverhoging ingaat ontvangen zijn door de verhuurder.

 


De huurverhogingen van sociale huurwoningen moeten aan tal van regels voldoen. Wanneer het huurverhogingsvoorstel niet aan de regels voldoet kan het lonen om bezwaar te maken tegen de huurverhoging.

Doe de online check
Met de online check (externe link) van de Woonbond kunt u controleren of de huurverhoging wel aan alle regels voldoet. Wanneer dat niet het geval is, levert de check een model bezwaarschrift die past bij uw situatie.

Huurderslijn
Heeft u vragen over de jaarlijkse huurverhoging? Onze juridische ledenservice, de Huurderslijn, staat u graag te word. Ook met andere vragen over uw rechten als huurder kunt u hier terecht. De Huurderslijn (020-5517755) is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 13.00;
dinsdagavond van 18.30 tot 20.00.
(De Woonbond 14 juni 2019)

NASCHRIFT HBO DE PEEL
Onze organisatie, Huurders Belangen Organisatie De Peel, is al meer als 20 jaar lid van de Nederlandse Woonbond. Als individuele huurder kan u uitsluitend gebruik maken van de Huurderslijn wanneer u lid bent van de Woonbond. Maar, mocht u, als huurder van Bergopwaarts, een vraag aan de Huurderslijn wensen te stellen dan kunt u dat via ons lidmaatschap doen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0493 323200 (Niet bezet: boodschap inspreken), e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en inloopspreekuur: elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Het bestuur van HBO De Peel

 

­