bg header new

Kop HI 2Huurders Informatie. Onder deze titel brengen wij, het bestuur van HBO De Peel, tweemaal per jaar dit contact- en informatieblad uit voor de huurders van Woningbouwvereniging Bergopwaarts in Deurne. In de laatste editie hebben wij de positie van de huurder scherp neergezet. Benieuwd daar naar?

 

 

In het artikel concluderen wij als laatste opmerking het volgende:

"Dit alles bijeen genomen kunnen we stellen dat wij, de huurders, op een bepaalde manier gezien mogen worden als: “De financier van Woningbouwvereniging Bergopwaarts” en verder als: “De financiële melkkoe van de Nederlandse regering”.
Wij denken dat het goed is om deze conclusie eens goed en helder neer te zetten en toe te voegen aan de positie van huurders bij een woningcorporatie."

Wij kunnen ons voorstellen dat u, deze conclusie lezende, nieuwsgierig bent geworden naar de volledige inhoud van het artikel. U kunt het artikel bereiken via de volgende link De positie van de huurder bij een woningcorporatie

Het is ook mogelijk om Huurders Informatie in haar geheel te bekijken en te lezen. Daarvoor gaat u naar onze website www.hbodepeel.nl waar alle edities van de laatste jaren bereikt kunnen worden.

Wij wensen u veel leesplezier.

Het bestuur van HBO De Peel

 

­