bg header new

Muur verven 800x419De komende weken staan onze "normale" werkzaamheden op een lager pitje. Reden: "Er wordt geklust in ons kantoor."

 

 

Achterstallig onderhoud
We zijn er onderhand heel erg sterk aan toe, er moet het één en ander gebeuren in ons kantoor. Er moet een andere vloerbedekking in gelegd worden, de muren moeten een opknapbeurt hebben en we hebben andere kantoortafels besteld.

De vloerbedekking is sleets geworden, aan de muren is al sinds wij het met ons allen weten niets gedaan en we hebben een aantal erg ongemakkelijke kantoortafels. De vloerbedekking wordt door een stoffeerder, onze verhuurder en buurman Schiks gelegd. De rest van het klussen en het herinrichten doen we zelf.

Mocht u onverhoopt met een probleem zitten wat geen vertraging zou kunnen verdragen, loop gerust binnen, als het binnen onze mogelijkheden ligt helpen we u op weg. U bent welkom!

We doen ons best om er weer een toonbaar kantoor van te maken. Mocht u eens de behoefte hebben om binnen te lopen en uw licht op te steken op het gebied van het huren, wij houden elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur een vrij inloopspreekuur.

Het bestuur van HBO De Peel

 

 

 

­