bg header new

logo HBO 225x150Zoals de vaste bezoeker van onze website ongetwijfeld al heeft bemerkt heeft onze website een opfrisbeurt ondergaan.

In samenspraak met Annelies Hoolmans, die als webdesigner haar bedrijf SiteTurn runt, heeft niet alleen de techniek achter onze site een upgrade ondergaan, maar is ook aan het uiterlijk van de site het één en ander veranderd. Deze veranderingen zorgen er voor dat onze site een frisse uitstraling heeft. Bovendien heeft onze administrator, onze secretaris Ton van de Weerd, van Annelies Hoolmans aanwijzingen gekregen op welke wijze eenvormigheid kan worden verkregen in de opmaak van de artikelen op onze site. Hierdoor wordt de site niet alleen frisser, maar straalt ook meer rust uit. Het is verder zo dat de diverse onderwerpen in de rubriek Informatie op een snellere wijze tevoorschijn komen.

Facebook
Binnenkort zal HBO De Peel ook te vinden zijn op facebook. We zijn momenteel bezig de pagina in te richten. Zodra deze gereed is zal op onze website de nu al aanwezige koppeling in de bovenbalk direct toegang geven tot onze facebookpagina. Het heeft even geduurd, maar we hebben onlangs besloten dat ook wij gebruik moeten gaan maken van de nieuwe media. We zijn erg benieuwd naar de bezoekersaantallen op dit voor ons nieuwe medium.

Ons bestuur is de mening toegedaan dat onze website er weer even tegen kan, mede door de inzet van onze designer Annelies Hoolmans van SiteTurn uit Helmond.

Het bestuur van HBO De Peel.

­